Novi Ducati Streetfighter će imati 200 konjskih snaga

Sledeći Ducati Streetfighter V4 će steći pravo da deli titulu jednog od najmoćnijih "Naked" motora ikada napravljenih,  i to sa  MV Augusta Brutale Serie Oro modelom.

Ovaj Novi Streetfighter teži 178 kg (392 lb) i razvija oko 220 konjskih snaga, što ga čini neverovatno nzažnim i brzim. Iako to još nije potvrđeno, smatramo da će Streetfighter lako dostići brzinu od 300 km / h, a da će možda čak biti i brži i pobediti 302 km / h koje ostvaruje MV Augusta Brutale Serie Oro motor, iako je on lakši i podjednako moćan.

Ducati Streetfighter V4 2020 će pozajmiti kompletni paket elektronike koji se nalazi na Panigaleo modelu i imaće nekoliko simpatičnih minijaturnih biplanarskih krila za više snage pri velikoj brzini. 

Što se tiče dizajna i izgleda, tu vam nećemo mnogo pričati, već ćemo vam pokazati fotografije, kako biste sami videli kako će novi Ducati izgledati. Sigurni smo da ćete se složiti sa nama i reći da je ovo prelep motocikl koji jedva čekate da vidite na ulicama.

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group