Nmoto kreirao retro BMW skuter

Kompanija Nmoto sa Floride otkrila je upečatljiv dizajn koji BMW C400X skuter pretvara u funkcionalno umetničko delo.

Kao i većina ostalih skutera na tržištu, C400X nije preterano psoeban, pa je zato kreirana ova verzija. Nmoto-ova kreacija, nazvana „Golden Age“, zamenjuje standardnu karoseriju skutera i donosi retro inspirisano telo. Ovakav izlged čini da Golden Age motor liči na prototip R7 iz 1930-ih i zasita sa lakoćom rpivlaći pažnju svih posmatrača.

Nmoto nije objavio toliko detalja o kompletu za ovaj retro skuter, ali je potvrdio da će zadržati C400X agregat snage 35 ks  i da će imati nisko težište, čineći ga „spretnim na gradskim ulicama“. Prvi prototip je završen, a finalni model treba da bude predstavljen na proleće 2021. godine.

Dok obični C400X ima oštru i ugaonu karoseriju, komplet Golden Age ima zaobljeni art-deco dizajn sa ispupčenim blatobranima koji pokrivaju i prednje i zadnje točkove. Tu su i veliki kružni farovi, prilagođeni vetrobran i plišano kožno sedište. Kupci će moći da naruče ovaj model u mnogoborjnim kombinacijama boja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group