Napravite sami prekrivač za sedište motora

Promenljivo vreme nateralo nas je da razmišljamo o najboljem i najjeftinijem načinu za zaštitu naših dvotočkaša...

Kiša je najveći neprijatelj motordžija i koliko god se mi pravili hrabri po kiši, svi ćemo priznati da je jako neugodno kada vozite motor mokri i kada vam je hladno. Ono što naročito nervira vozače motora jeste mokro sedite, koje nas najčešće sačeka posle obilnih padavina.

Koliko god ga brisali i sušili, ono će uvek biti malo vlažno, pa će nam upropastiti dan. Zato se mnogi pitaju na koji način da zaštite sedište od kiše. U raznim moto prodavnicama možete kupiti profesionalne zaštite za sedišta, ali one su često jako skupe i mogu biti prilično lak plen za lopove koji će ih vrlo lako skinuti sa vašeg motora.

Zato mi imamo genijalno rešenje koje je jeftino, koje nije primamljivo za lopove i koje će vaš motor zaštititi od kiše, ali i prljavštine.

Reč je o kesama za đubre!

Jednostavno kupite veliku kesu za đubre i navucite je preko vašeg sedišta. Na jednoj strani kesu blago probušite, kako bi izašla kopča za zaključavanje, a zatim sedište skutera ili motorazaključajte sa stavljenom kesom.

Ova kesa biće dovoljna da spreči da se vlaga zadržava na vašem sedištu, a ako se posle nekog vremena iscepa ili ,mnogo isprlja, jednostavno je bacite i stavite drugu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group