Moto Guzzi Airforce

Danas se retko viđaju ovakva remek dela...

Sve velike auto i moto kompanije su se okrenule modernizaciji i snažno koračaju u budućnost, a to se može videti i po vozilima koja danas izlaze iz fabrika. Međutim, popularni moto proizvođač, Moto Guzzi, odlučio je da se malo vrati u prošlost i da na lice vrati čistu ljubav prema motorima.

Tako je nastao novi Airforce model koji izgleda kao da je stigao iz prošlosti. Airforce je kreiran na staroj šasiji motora  Moto Guzzi Le Mans Mk II koji je dugo godina korišćen kao trkački motor. Moto Guzzi je ovom starkelji dao novu dušu i vratio ga u život,  tako da je ovo sada pravo remek delo koje bi svako provozao po ulici.

Airforce izgleda kao retro motor koji je spreman da stane na crtu svim modernim motorima. Metalik boja čini da on izgleda nestvarno i pomalo industrijski, pa se čini kao da je tek izašao iz fabrike i da još uvek nije dobio finalni sloj boje.

Što se tiče opreme i elektronike, motor je vrlo jednostavan i moramo priznati da nam se to i sviđa. To znači da će svaki vozač moći direktno da se poveže sa snažnom mašinom i da će samo svojim vozačkim sposobnostima moći da kontroliše ovu staru trkačku mašinu. Motor je dizajniran samo za jednu osobu, tako da nećete moći da provozate prijatelja ili devojku, jer je cilj ovog motora da bude ultimativna igračka koja će zadovoljiti svakog ljubitelja mehanike i motora.

Za sada nemamo informacije o ceni, kao ni o broju kreiranih motora, ali pretpostavljamo da će ovo biti ograničeno izdanje sa vrlo visokom cenom.

Pogledajte kako izgleda ovaj motor koji će biti prava poslastica za vaše oči.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group