Lazareth Yamaha YZF R1

Da li ste čuli za brend Lazareth? Ako niste, onda svakako mnogo propuštate, u slučaju da ste ljubitelji vrhunskih dvotočkaša...

Oni su upravo predstavili svoj tjunirani Back To The Future motor, koji nam daje sasvim jasnu sliku šta oni mogu i umeju da urade, a pritom su svetski poznati po dizajnu elegantnih motora visokih performansi, koji su pravljeni po meri.

Iza ove kompanije stoji Ludovik Lazaret, genijalni čovek koji je odgovoran za dizajn futurističkog čuda Yamaha YZF R1, koji potiče iz 1999.godine i svima pravi zazubice svojim cafe racer stavom.

Sigurni smo da će vrsni poznavaoci sveta motocikala među vama prepoznati ovaj model, jer je Lazareth kompanija radila na njegovom dizajnu 2008.godine, za Babylon A.D., film Vin Dizela. Sada, ovaj motor dobija nekoliko unapređenja i opet nas obara sa nogu.

Kada su radili na ovom dizajnu, ljudi iz brenda Lazareth su definitivno dali sve od sebe i još jednom nam dokazali da pravila postoje samo da bi se kršila. Baš zbog kršenja nekih konvecionalnih pravila, ovaj lepotan izgleda kao futurističko remek delo.

On je u potpunosti napravljen od karbona i ima rezervoar od reflektivnog karbona, koji je instaliran na originalni Yamaha YZF R1 ram.

Dobio je Triumph Triumph ‘955 IN’ 17’’točkove, TFX amortizere, Brembo kočnice i unapređeni sistem suspenzije. Šta kažete?

N.Đ.

 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group