Lamborghini i Ducati predstavljaju novi motor

Poznati brendovi su se udružili da bi stvorili poseban motocikl...

Nazvan Ducati Diavel 1260 Lamborghini, model se predstavlja kao „jedinstveni projekat nastao saradnjom dva prestižna brenda koji imaju slične korene“.

Slika najave modela pokazuje da će Diavel imati jedinstveni rezervoar za gorivo sa umetkom od karbonskih vlakana i istaknutu Lamborghinijevu značku. Takođe možemo videti zelenkasto smeđe telo i mat crnu kapicu goriva.

Motorje zasnovan na Diavelu 1260 koji ima 1,3-litarski motor koji proizvodi 157 KS i 129 Nm obrtnog momenta. Takođe možemo očekivati šestostepeni menjač, Brembo kočioni sistem i dvostruki izduvni sistem od nerđajućeg čelika. Ostali detalji bi trebalo da uključuju LED rasvetne jedinice, 3,5-inčni digitalni sklop instrumenata i 17-inčne točkove.

Iako ništa nije zvanično, model bi mogao da se zasniva i na Diavel 1260 S modelu. Sportskiji je od standardnog modela, jer sadrži potpuno podesivo Ohlins ogibljenje, snažnije kočnice i takozvani sistem "Quick Shift", za brže menjanje brzina. S varijanta takođe ima posebno sedište, jedinstvene točkove, dnevno svetlo i multimedijalni sistem koji povezuje vaš pametni telefon sa motorom.

Ovaj novi motor bi trebalo da bude predstavljen danas, u toku dana.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group