Kineska verzija Tomahawk motora za samo 1000 dolara

Šta sve Kinezi neće kopirati...

2003. godine, Dodge je predstavio svoj bizarni Tomahawk motocikl, zajedno sa 8,3-litarskim V10 motorom iz Viper automobila. Do sada je napravljeno samo devet primeraka, ali za fanove bizarnog motocikla koji žele kupiti repliku za manju količnu novca postoji rešenje na popularnom prodajnom sajtu.

Posetite Alibabu i videćete da su minijaturne verzije Dodge Tomahawka trenutno na prodaji sa vrlo povoljnom cenom od oko 1.000 dolara. Naravno, isporuka ovog motora, će verovatno koštati još toliko, ali u svakom slučaju, ovo je daleko pristupačnija ponuda od originalne cene motora koja košta 550.000 dolara.

Iako je originalni Tomahawk ima jedan od najvećih zapreminskih motora koji se nudi, ova replika je malo drugačija. Zapravo, pokreće je mali jednocilindrični četvorotaktni motor od 150 ccm koji je prilagođen automatskom menjaču sa lančanim pogonom.

Dizajn motora se poklapa sa originalnim dvostrukim točkovima na prednjem i zadnjem delu i malim farovima. Takođe se čini kao da se može voziti u dva različita položaja. Prvi je uspravan i tradicionalniji položaj, dok prisustvo klinova u blizini zadnjih točkova omogućava vozaču da u legne na rezervoar i vozi se kao Betmen.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group