Kawasaki predstavio Z H2 Super Naked motor

Dugoočekivani dvotočkaš kompanije Kawasaki napokon je predstavljen i moramo priznati da nas je oduševio...

Kao i uvek Kawasaki obraća pažnju na najsitnije detalje i trudi se da predstavi motor koji je vizuelno privlačan i koji mami svojim dizajnom. Z H2 spada u „nejked“ kategoriju motora, što znači da ima minimalnu prednju masku sa malim farovima.

Z H2 poseduje motor sa turbopunjačem koji proizvodi snagu od skoro 200 konjskih snaga. To mu daje sposobnost da ostvari brzine od 300 km/h i da ima neverovatno ubranje, pa će se svi ljubitelji ozbiljnih motora oduševiti.

Težak je 240 kilograma, ali zbog njegovog „kratkog“ dizajna i pozicije u kojoj se nalazi vozač, ovaj motor je vrlo lagan za vožnju i može se sa lakoćom voziti i u uskim ulicama i gradskim gužvama, što ga čini multifunkcionalnim dvotočkašom koji će zadovoljiti sve vaše vozačke potrebe.

Dizajn motora je vrlo snažan, agresivan i robustan i poručuje da se ovde radi snažnoj mašini čiju ćete snagu moći vrlo lako da kontrolišete. Pored osnovnih funkcija, novi Kawasaki poseduje i ABS, kontrolu proklizavanja i druge bezbednosne sisteme koji čine da vožnja bude udobnija, sigurnija i bezbednija.

LED displej se ovoga puta nalazi na volanu i omogućava vam da motrite na brzinu, ali i na druge informacije koje se tiču vožnje, Displej je kreiran tako da vam omogući jasno čitanje podataka, pa nećete morati predugo pogled da zadržavate na njemu i moći ćete da se fokusirate na vožnju.

Cena ovog motora biće negde oko 13.000 britanskih funti, što znači da on neće biti baš jeftino zadovoljstvo, ali smo sigurni da će ljubitelji ovakvih motora uspeti da ga se dokopaju.

Foto: www.motorcyclenews.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group