Kawasaki predstavio osveženi KLR650

Neki modeli nikada ne izlaze iz mode. Tu bi se svakako mogao uvrstiti i Kawasaki KLR650 koji se već dobrih 25 godina nalazi na tržištu.

Ovaj relativno jeftin Adventure Tourer možda više ne možete naći u Evropi, ali se on i dalje prodaje preko bare gde je brend iz Akašija upravo predstavio njegovo obnovljeno izdanje za sledeću sezonu.

KLR650 New Edition upravo je predstavljen na međunarodnom salonu motocikala u Njujorku. Motocikl pokreće jednocilindrični četvorotaktni agregat od 651 ccm koji je za predstojeću sezonu pretrpeo nekoliko izmena. Prva, koja je očita, je Keihin CVK40 karburator koji je donekle popravio ekološki aspekt ovog motocikla. Tu je i novo vešanje s drugačijom USD viljuškom prečnika 41 mm koja je sada 40% tvrđa nego ranije, dok je pozadi smešten novi Uni-Trak amortizer.

Kawasaki je promenio i sedište dvotočkaša, a tu su i nove kombinacije laka. Uz Limeta zelenu, Kawasaki je u kombinaciju ubacio i sivu i perla belu boju. Ono što je pravi adut ovog motocikla jeste njegova cena. Amerikancima je on dostupan za oko 4.700 evra koliko bismo mi obično izdvojili za neki malo bolji skuter.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group