Kako bi Tesla Cyberbike izgledao prema veštačkoj inteligenciji

I dok tehnologija svakog dana napreduje sve većom brzinom, čemu smo svakako svedoci, neke stvari nam i dalje deluju kao da potiču iz neke daleke budućnosti…

Jedna od njih je svakako veštačka inteligencija, a posebno humanoidni roboti koji će u narednih nekoliko decenija biti sposobni da zamene ljude na brojnim radnim mestima. Ukoliko vam na prvi pomen robota i veštačke inteligencije na pamet padaju filmska ostvarenja kao što je Terminator sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi u potpunosti vas razumemo.

Ipak, moramo naglasiti da već sada možemo uživati u nekim beneficijama napredne, veštačke inteligencije, kao što je ovaj dizajn Tesla Cyberbike motora, koji možete videti u našoj galeriji. Prema navodima, ovi konceptualni vizuali nastali su kao delo Midjourney Text-To-Image AI softvera. Nakon opisivanja Tesla Cyberbike motora, AI bot je generisao ove neverovatne vizuale odvažnog e-motora sa agresivnim telom, napravljenim od metala većim delom.

AI bot je eksperimentisao sa drugim aspektima e-bike koncepta takođe, predstavljajući različite farove, ugaone gume i mnogo toga drugog. I dok ne znamo da li će Tesla ikada proizvesti motor u ovom stilu, sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je AI neverovatno moćan i kreativan alat, koji nam može pomoći u rešavanju brojnih problema sa kojima se čovečanstvo suočava.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group