Hyundai predstavio svoju verziju električnog trotineta

Električni trotineti postaju sve popularniji, pa je i Hyundai odlučio da na tržište izbaci i svoju verziju...

U poslednjih nekoliko meseci, saobraćaj se potpuno promenio, jer je sve više ljudi koji voze, male, nečujne i ekonomične električne trotinete. Ovi trotineti postaju popularni iz više razloga. Pristupačni su, koriste električnu enegriju pa ne zagađuju okolinu, omogućavaju brzo kretanje kroz gradske gužve, lagani su i mogu se nositi bilo gde.

Prodaja ovih električnih vozila raste neverovatnom brzinom pa je to navelo kompaniju Hyundai da predstavi svoju verziju ovog trotineta.Reč je o vozilu koje ima pogon na zadnji točak i kojeg pokreće10.5Ah litijumska baterija koja omogućava da ovaj trotinet ima domet od 20 kilometara sa jednim punjenjem, što je odlično za gradske uslove.

Međutim, najveća snaga ovog malog trotineta jeste to što se on može potpuno sklopiti i spakovati u torbu ili ranac. Ovo pruža neverovatne mogućnosti i obezbeđuje korisnicima da uvek u svojoj blizini imaju malo prevozno sredstvo koje će im olakšati, ali i ubrzati kretanje.

Težina trotineta iznosi samo 7.7 kilograma, što znači da ga sa lakoćom možete nositi, a dok ga vozite, možete se kretati brzinom od skoro 15 km/h, što je zaista impresivno.

Nažalost, cena ovog trotineta još uvek nije otkrivena, ali se nadamo da nas Hyundai neće mnogo udariti po novčaniku.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group