Harley Davidson predstavio Bronx V-twin motor

 

Ovo je Harley-Davidson Bronx - novi naked motor koji koristi 975cc verziju svog novog Revolution Mak motora i koji dosta obećava. Prvi put je viđen 2018. kao koncept Streetfighter 975, ali sada dobija novi izgled i poptuno novi naziv.

Firma iz Milvokija pravi buku oko toga što ovaj motor ima jak ima stav i performanse, a sa preko 115 konjskih snaga i 70ftlb obrtnog momenta, Bronx obećava snagu Yamahe MT-09, ali sa 10% više obrtnog momenta.

 

 

Harley je koristio V-twin motor pri čemu se dobija neverovatna snaga i odlične performanse. Vešanje je podesivo, s tim da se Brembo  četvorostrane kočnice sa mono-blokom posebno naručuju. Gume su posebno pravljene za ovaj model, jer Harley sarađuje sa Michelin-om kako bi stvorio odgovarajuću gumu za svaki od svojih novih modela. Za dodatnu kontrolu, takođe ima svu elektroniku koju biste očekivali da ćete naći na modernoj mašini.

Kao i kod avanturističkog putovanja Pan Amerike, takođe otkrivenog ove nedelje, Bronx će se naći u prodaji krajem 2020.godine. Nema reči o cenama, mada bi 10.000 funti bilo sjajno, cena oko 15.000 funti je mnogo realnija.

Foto:MCN

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group