Harley Davidson pomaže početnicima da nauče da voze motore

Prilično je zbunjujuće da nema mnogo škola za motocikle širom sveta, što je verovatno jedna od najvećih prepreka za ambicioznog vozača.

S obzirom na činjenicu da je vožnja motociklom mnogo opasnija od vožnje modernim automobilom sa svim sigurnosnim karakteristikama, otvaranje više škola vožnje motocikala i njihova dostupnost novim vozačima je preka potreba. Američki proizvođač motocikala Harley-Davidson preuzeo je pionirsku ulogu u ovoj inicijativi najavljujući novi program obuke pod nazivom Learn to Ride. Ovaj novi program lansiran je uz postojeći program obuke proizvođača koji se zove Riding Academy New Rider Course.

Program Learn to Ride, koji je lansiran 30.juna, kreiran je za početnike kojima je potrebna lična obuka da bi stekli osnovne veštine za bezbednu i pravilnu vožnju motorom. Program je već otvoren i dostupan je zainteresovanim ljubiteljima motora kod odabranih Harley-Davidson dilera. Program nudi lične treninge sa trenerima, pojedinačno ili u grupama do četiri osobe. Polaznici će usavršavati svoje sposobnosti na Harley-Davidson Street 500 motociklu, a svaka sesija će trajati 90 minuta. "Za vozače koji su uvek želeli da uče, ali nisu mogli da stave višednevni kurs u svoj raspored ili više vole da uče na privatnim časovima, ovaj program je ono što ih čeka", navodi se u zvaničnom izdanju. Kako kažu iz brenda, program uključuje veoma fleksibilno zakazivanje, rad u skladu sa ritmom vozača i fokusiranu pažnju trenera.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group