Električni motocikl koji obećava mnogo više po relativno niskoj ceni

Više slika

Više slika

Erik Bjul predstavlja čoveka koji se nalazi iza brojnih veoma brzih motocikala i koji je u okviru svoje poslednje avanture, nazvane Fuell Fllow, stvorio najinovativniji model do sada...

Bjul retko govori o svojim projektima, ali je ipak pristao da prekine tišinu kako bi promovisao svoj novi Fllow model, obelodanjujući svoje viđenje i odstupanje od normi, zajedno sa pozicioniranjem svog modela u nekoj budućnosti.

Električni motocikli i skuteri nisu ništa preterano novo danas, sa svetom koji je prepun ovakvih modela, ali Bjulov Fuell Fllow model cilja ka tome da bude drugačiji od ostalih uključujući najbolje iz oba sveta. Kako vlasnik ovog brenda vidi stvari, električni transport predstavlja budućnost gradske vožnje.

Kako je dalje naveo, njegov novi dvotočkaš obezbeđuje brzo punjenje i potvrdio je da je za punjenje od 10% do 90% potrebno svega petnaest minuta. Iako ovo nije vreme koje može biti kompetitivno sa onim koje je potrebno za punjenje rezervoara motocikla, ali je bitno imati na umu da se ovde ipak radi o punjenju baterije, tako da ono – ukoliko bude tačno – zaista zvuči veoma dobro.

Pametan dizajn Fllow modela i ostavinska rešenja jednostavno su zadivljujuća, tako da ne samo da poseduje ostavinski prostor dovoljan kako bi se odložila kaciga i štošta još, istovremeno održavajući baterijsko pakovanje nisko i bez ikakvog lanca ili kaiša za motor na zadnjoj strani, što je funkcionalan dizajn koji obezbeđuje čistu estetiku same mašine.

Na kraju, moderni detalji kao što su digitalna integracija sa pametnim telefonom obezbeđuje vozačima praćenje vitalnih informacija tokom putovanja. Sve u svemu, ovo je veoma intrigantan paket futurističke mašine koji vredi 12.995 dolara, što je cifra koju njegov proizvođač trenutno targetira. Trenutno, ovaj motocikl je moguće poručiti po ceni od svega 9.995 dolara, ali Fuel nije obelodanio tačan datum od kog bi potencijalno mogli krenuti sa isporukama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group