Ducati Scrambler pretvoren u divlju zver

Kompanija Rough Crafts odlučila je da unapredi popularan Scrambler model i da ga učini još boljim...

Moćan, uzbudljiv i provokativan, to je novi Scrambler koji nas je potpuno ostavio bez teksta. Momci iz Rough Crafts kompanije odlučili su da unaprede ovaj popularni model, pa su Scrabmlera učinili još poželjnijim i lepšim.

Dobro je poznato da sve postaje zlato kada prođe kroz radionicu Rough Crafts i ovaj dvotočkaš je savršeni primer toga. Prva stvar koju ćete primetiti su izvanredne Pirelli Rosso Corsa gume koje pružaju maksimalno prijanjanje za podlogu, što znači da će ovaj motor biti stabilniji i sigurniji od standardnih modela.

Viljuške su takođe zamenjene i stavljene su Marzocchi viljuške koje se naslanjaju na aluminijumske felne od 17 inča koje i te kako pojačavaju izgled ovog dvotočkaša. Agregat koji ga pokreće je benzinski motor od 1100 kubika koji je spreman da vam ponudi veliku snagu i da vam omogući da osetite vetar u kosi.

Vizuelno, ovaj motor je veoma impresivan i sadrži „old school“ izgled koji nas vraća u vremena kada su motori bili jedini sinonim za slobodu i pobunu. Izgleda veoma snažno i agresivno i deluje kao neverovatno komplikovan deo mašinerije koji radi tačno kao sat.

Nažalost, kompanija Rough Crafts još uvek nije objavila detalje o ceni, pa ne znamo koliko je potrebno izdvojiti za ovaj unikatan model, ali smo sigurni da će biti potrebno mnogo novca kako bi se priuštio ovakav motor.

Pogledajte fotografije:

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group