Ducati osvežio Scrambler seriju sa 1100 pro i 1100 Sport Pro modelima

Scrambler motori jednu su od najomiljenijih kada je reč o Ducati brendu...

Ducati je otkrio novi Pro asortiman za svoju Scrambler 1100 liniju koja dolazi sa ažuriranom grafikom, novim izduvnim sistemima, novom oblogom sedišta i kraćim zadnjim branikom. Osvežavajući Scrambler liniju, novi Scrambler 1100 Pro sadrži novu dvobojnu šemu „Ocean Drive“ koja dolazi u kombinaciji sa čeličnim okvirom i zadnjim aluminijumskim okvirom. Provodni otvori prešli su u tradicionalni Ducati aranžman sa dvostrukim izduvima postavljenim na desnoj strani motocikla. Pored toga, Scrambler 1100 Pro dobija novi držač registarske tablice koji je nisko postavljen i crni metalni „X“ umetak unutar farova.

Drugi model asortimana, Scrambler 1100 Sports Pro, dobija sve gore navedene karakteristike i dolazi sa nekoliko dodataka. Dobija 48 mm Ohlins prednju viljušku umesto standardne 45 mm Marzocchi viljuške i odgovarajući Ohlins monošok koji zamenjuje Kaiaba jedinicu. Pored toga, sadrži ručno postavljene ručke, nove retrovizore i mat crnu spoljašnjost, zajedno sa istaknutom nalepnicom sa oznakom 1100 koja se nalazi na rezervoaru za gorivo. O cenama za sada nema reči, ali ono što znamo je da će oba modela stići u prodavnice ovog proleća.

Foto:https://luxurylaunches.com/

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group