Ducati i Lamborghini su udružili snage zbog kreiranja novog specijalnog izdanja

Nazvan Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, novi motocikl inspirisan je Huracan STO mašinom i na savršen način otelotvoruje ekstremne performanse, sportski duh i ekskluzivnost, koji prožimaju samu srž ova dva brenda.

U okviru najnovijeg projekta, prednji blatobran, poklopac rezervoara, bočne maske i rep motocikla potpuno su redizajnirani i inspirisani Lamborghini dizajnom. Usisne rešetke, otvori za ventilaciju i usisnici vazduha dakođe su podvrgnuti restilizaciji i sada podsećaju na delove koje možemo videti na Huracan STO modelima.

Specijalni detalji se nastavljaju i na pokretačkom delu, gde je motocikl dobio ojačane točkove, koji imitiraju dizajn onih na superautomobilu, uključujući i centralnu titanijumsku maticu za zaključavanje.

Baš kao i Huracan STO, Ducati Streetfighter V4 Lamborghini, poseduje delove od ugljeničnih vlakana i vidljivu teksturu baš kao i vozila proizvedena od strane italijanskog brenda. Kupci specijalnog izdanja dobijaju posebno sedište, aluminijumske nožice, olakšane ručice kočnica i kvačila, zajedno sa Akrapovič titanijumskim prigušivačem i poklopcem od ugljeničnih vlakana.

Pored toga, na poklopcu rezerovara nalazi se metalna pločica na kojoj je ugraviran naziv i serijski broj motocikla. TFT monitor je dobio posebnu animaciju pokretanja koja predstavlja Ducati i Lamborghini oznake, zajedno sa siluetom dvotočkaša.

Proizvodnja novih modela ograničena je na 630 jedinica, od kojih će svaka će dolaziti sa nekim od dve posebne liverije poznate kao Verde Citrea i Arancio Dac. Novi modeli stižu sa kočionim kleštima Arancio Dac Brembo i crnim Öhlins amortizerima i viljuškama.

Kompanije će u zajedničkoj ponudi imati i ekskluzivnu seriju od 63 motocikla nazvanu Ducati Streetfighter V4 Lamborghini Speciale Clienti. Dostupni isključivo vlasnicima Lamborghini automobila, ovi motocikli će omogućiti ljudima da sarađuju lično sa Centro Stile Ducati odeljenjem kako bi dobili svoj savršeno personalizovani model. Ovo znači da svi vlasnici dobijaju mogućnost posedovanja iste boje i dizajna točkova na svojim dvotočkašima kako bi bili u paru sa onim na njihovim Lamborghini automobilima ili brojne druge detalje koji će dodatno istaći njihove specijale.

Nezavisno za koju se verziju ovog supermotocikla kupci opredele, svi Ducati Streetfighter V4 Lamborghini motocikli pokretani su 1.103 kc velikim Desmosedici Stradale agregatima dobrim za 208 ks.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group