Diavel 1260 Lamborghini napokon predstavljen

Dete Ducatija i Lamborghinija je napokon rođeno...

Najavljen0 kao prvi motocikl rođen u saradnji između Ducatija i Lamborghinija, model crpi inspiraciju iz Lamborghini Sian FKP 37 modela koji je predstavljen 2019. godine.

Izgledajući daleko agresivniji od standardnog Diavel 1260 motora, dvotočkaš je opremljen usisnicima za vazduh od karbonskih vlakana i poklopcima hladnjaka, kao i blatobranima od karbonskih vlakana i centralnim poklopcem rezervoara. Ugljenična vlakna su takođe korišćena na spojleru, poklopcu auspuha i okviru farova. Pored široke upotrebe karbonskih vlakana, motor koristi istu šemu boja kao i Sian FKP 37.

Kao što se i očekivalo, motor je zasnovan na Diavel 1260 S modelu i odlikuje se poznatim 1,3-litarskim motorom koji proizvodi do 160 ks i obrtni momenat od 129 Nm - zavisno od tržišta. Model takođe ima potpuno podesivo Ohlins ogibljenje i Brembo sistem kočenja. Ostali naglasci uključuju 3,5-inčni digitalni sistem, sistem Quick Shift i multimedijalni sistem koji povezuje vaš telefon sa motorom.

Diavel 1260 Lamborghini biće dostupan u decembru, a proizvodnja će biti ograničena na 630 jedinica. Cena još uvek nije poznata.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group