Ducati 1299 Panigale S Anniversario Edition

Ducati obeležava 90 godina postojanja, a u to ime, italijanska kompanija je spremila specijalnu ediciju 1299 Panigale S Anniversario...

 

Casey Stoner je otkrio ovaj motor ispred hiljade entuzijasta u Misanu, kao deo World Ducati nedelje. Baziran je na jednom od Ducati Performance modela, ali se izdvaja serijom unapređenja. 

Za početak, Anniversario dolazi u crveno, belo, crnoj kombinaciji sa zlatnim točkovaima, inspirisan trkačkim timom ove kompanije. Dobio je geometriju kao Panigale R sa izmenom određenih delova, a tu je i Akrapovič izduvni sistem od titanijuma. 

Zadražao je 1285cc motor sa 205ks, sa dodacima kao što su Bosch Cornering ABS, Öhlins Smart EC, Ducati Electronic Suspension, kao i poslednja verzija EVO Ducati Wheelie Control-e i Ducati Traction Control-e. Poslednji je dizajniran da omogući vozaču da ima kontrolu nad motorom i zadnjim točkom kao što je prisutno na trkačkim motorima. 

The Ducati 1299 Panigale S Anniversario stiže u salone kasnije ovog meseca, a samo 500 primeraka će biti distribuirano širom sveta.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group