Curtiss Motorcycles predstavio još jedan električni motor

Novi dvotočkaš nosi naziv Hades i oduševiće vas svojim dizajnom...

Navikli smo da Curtiss Motorcycles kompanija predstavlja motore unikatnog dizajna, ali Hades je model koji nas je zaista ostavio bez komentara. Ovaj dvotočkaš dizajniran je tako da podseća na stari pištolj i deluje kao da je izum nekog ludog naučnika iz vremena kaubojaca.

Ovo remek delo je kreacija dizajnera  JT  Nezbita koji se potrudio da ljubiteljima motora pruži nešto jedinstveno i neuobičajno. Nezbit se odlučio da ovo bude električno motor, pa njega pokreće baterija koja 16.8 KW i električni motor koji proizvodi 217 konjskih snaga.

Motor pruža mesta samo za vozača, tako da na njemu ne možete provozati vašu lepu polovinu ili najboljeg prijatelja, ali kreator ovog modela kaže da je ovo vozilo koje je tu da stvori vezu između vozača i mašine i nikog drugog.

Još uvek nije poznato koliko će ovakvih motora biti proizvedeno, ali iz Curtiss Motorcycles kompanije su otkrili da će jedan model koštati 75.000$

Foto:Luxatic

V.P.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group