CONFEDERATE X132 HELLCAT

Confederate X132 Hellcat je veoma specijalan i jedinstven motocikl. Confederate X132 Hellcat  nijetnog trenutka ne odstupa od tradicije, kao i svaki drugi motocikl koji je kompanija Confederate  napravila.

Confederate motocikli se odlikuju, a i razlikuju od ostalih kompanija koje se bave proizvodnjom motocikala, svojim vizuelnim identitetom, završnom obradom i sitnim detaljima kojima kompanija pridaje veliki značaj.

Confederate X132 Hellcat 2,1-litarski V-Twin agregat koji razvija 132 KS i 203 Nm obrtong momenta, a snaga se prenosi na pogonski točak preko petestepenog menjača kratkog hoda.

Američka kompanija Confederate će proizvesti samo 164 jedinice ovog motocikla. Samim tim što je broj proizvodnih jedinica mali, dodatno se povećava ekskluzivnost i posebnost ovog modela. Jednostavno na ovom motoru ćete naći samo vrhunske komponente, kao što su felne od ugljeničnih vlakana, brembo kočioni sistem, LED svetlosne grupe, Race-Tech amortizere, kao i Marzocchi USD vilica promera 50 mm. 

Lako možete zaključiti, da će i cena biti u skladu sa ekskluzivnošću ovog modela. Trenutna cena ovog modela iznosi 39000 €, a ićiće i do 43000 €.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group