BMW Motorrad predstavlja retro R 18 motocikl

BMW Motorrad udružio se sa Kingston Custom-om i ovoga puta dva brenda nam donose fenomenalni R 18 motor...

Za razliku od svojih prethodnih modela, Dirk Oehlerking iz Kingston Customs kompanije izbegao je potpuno rastavljanje motora kako bi od početka napravio novo telo i šasiju. „BMV R 18 je toliko savršen da sam ostavio tehnologiju kakva jeste. Okvir je 100% originalan i toliko sofisticiran da ovde ne treba ništa menjati. “, rekao je Dirk i objasnio da je samo spoljašnost motora promenio i da se igrao sa retro karoserijom.

Kingston Custom je preradio telo kako bi uključio ručno izrađene upravljače i blatobran koji dodaju sofisticiranost i eleganciju samog motora. Izduvni sistem dobio je modifikaciju, dok sedište zadržava svoj originalni dizajn.

Oehlerking je zadržao originalnu boju i linije na blatobranu i krilu, dodajući sitne detalje u stilu Kingstona. Takođe je uspeo da zadrži početno vešanje točkova i da premesti rezervoar goriva kako bi osigurao da dizajn podseća na klasični art deco stil.

Pogledajte  u video ispod kako izgleda dvotočkaš koji je nazvan „ Duh strasti“.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group