BMW motor spreman za apokalipsu

Ruski dizajnerski studio nazvan Zillers Garage stvorio je apsolutno najupečatljiviji motocikl BMV R NineT ikada.

Prilagođeni motor trebao je biti predstavljen na sajmu motocikala u Motovesni, ali kako je taj događaj otkazan, BMW je predstavljen na društvenim mrežama. Ako postoji motor savršen za apokalipsu, onda bi to bio ovaj.

Prilagođena karoserija krasi motor i definitivno je njegova najjača snaga, uključujući posebno zanimljiv deo koji se nalazi iznad upravljača. Mat siva boja stvara agresivnu privlačnost modela i čini da on deluje kao da je izašao sa omota futurističkog stripa. Zillers Garage izmenio je motor tako da sedi samo nekoliko milimetara od tla. Pored toga, gornji deo prednjeg točka prekriven je zaštitnim poklopcem farova, što ga čini vrlo zanimljivim za gledati.

Pošto motor nema tradicionalni izgled, digitalni brzinomer uredno je ugrađen u karoseriju iznad rezervoara za gorivo. Na rezervoaru se takođe nalazi veliki broj tastera, uključujući i jedno za  prednje svetlo. Takođe je ugrađen novi izduvni sistem.

Agregat koji se u ovom čudu nalazi je moćni 1.1 litarski benzinski motor koji proizvodi 110 konjskih snaga, što znači da će ovaj motor biti sposoban sa prilično velike brzine.

Pogledajte galeriju:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group