BMW M predstavlja rođendanski specijal M 1000 RR linije

BMW M divizija nastavlja sa proslavljanjem pedesetog rođendana i nedavno je izbacila posebnu verziju M 1000 RR sportski motocikl...

Nazvan 50 Years M Anniversary Edition novi M dvotočkaš finiširan je u istoj Sao Paulo Yellow nijansi koja je postala poznata po trenutnim BMW M4 modelima. On takođe dolazi sa identičnim 50 years BMW M oznakama kao i ostali modeli pefromansi kompanije.

Svi koji požele da uzmu ključeve ovog predivnog M 1000 RR 50 Years M Anniversary Edition modela, takođe se mogu opredeliti i za poseban 50 Years ///M paket opreme. Ovaj paket uključuje M GPS Lap Timer sistem, navlaku za zadnje sedište i opremu za saputnika, M Carbon Paket sa prednjim karbonskim delom i zadnjim bokobranima, gornje bočne panele, levi i desni štitnik rezervoara, štitnik lanca od ugljeničnih vlakana i poklopac lančanika od istog materijala.

Tu je takođe i M Billet Pack with koji donosi aluminijumske štitnike motora, sklopive poluge kočnice i kvačila, M zadnje sedište i štitnik ručice prednje kočnice. 50 Years ///M takođe uključuje i čistu, viljušku od anodizovanog aluminijuma i M Endurance lanac.

U mehaničkom smislu, ovo posebno izdanje identično je standardnom M 1000 RR modelu, a kao takav, on dolazi sa 999 cc četvorocilindričnim agregatom dobrim za 205 ks pri 13.000 rotacija u minuti i 112 Nm obrtnog momenta pri 11.000 rpm. Motocikl dostiže stotku iz mesta za manje od 3,1 sekund i maksimalnu brzinu od 304 km/h.

Nemački proizvođač predstavio je brojne nove modele pefromansi od početka ove godine, a kao dodatak posedljim automobilima stiže i ova specijalna verzija M 1000 RR linija motocikala, dok je BMW M po prvi put pružio uvid u svoj predstojeći 2023 M4 CSL model i možete ih videti zajedno u našoj galeriji.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group