BMW donosi dva nova izdanja svojih R 18 motocikala

BMW Motorrad predstavio je par unikatnih R 18 motocikala na Verona Motor Bike Expo sajmu...

Prva kreacija je nazvana BMW R 18 M i razvijena je u saradnji sa italijanskim magazinom LowRide i proizvođačem American Dreams. Osoblje LowRide publikacije odlučilo je da pruži novom R 18 modelu nešto više sportski i aerodinamičniji izgled, preuzimajući inspiraciju iz sveta motosporta.

Ono što odmah upada u oko jeste crveno/plava i ljubičasta šema boja koja krasi ovaj motocikl. On takođe poseduje i vizir, usisnike vazduha i druge delove kreirane od ugljeničnih vlakana. American Dreams opremio je ovaj motocikl niklovanim izduvnim granama. Različite promene kreirane su na samoj šasiji, vešanju i panelima karoserije novog R 18 motocikla, dok mu je sedište sada presvučeno kvalitetnom novom kožom.

Drugi motocikl predstavljen od strane kompanije BMW na Verona Motor Bike Expo sajmu motocikala jeste R 18 Aurora. On je oživljen u pogonima Garage 221 kompanije i transformisan je u nešto tradicionalniju krstaricu sa zatvorenim amortizerima.

Tokom kreiranja ovog motocikla, kompanija Garage 221 pozajmila je sedište sa BMW 1200 modela iz 2005. godine i kreirala betving podršku od signalizacione opreme 1982 R 100 modela i dela zadnjeg rama K 75 mašine iz 1991. godine. Crvena nijansa ovog motocikla takođe je pozajmljena sa 1983 RT 100 linije, dok su brojni ključni delovi kreirani potpuno ručno.

Garage 221 brend, sarađivao je sa Leom Vinsom kako bi izradio specijalni izduvni sistem za motocikl i opremio ga maskom uljnog hladnjaka inspirisanog nekolicinom BMW automobila iz šezdesetih godina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group