Aston Martin najavio svoj prvi motor

Poznata automobilska kuća odlučila je da zakorači i u svet dvotočkaša...

Ovo će biti prvi put da će Aston Martin u svojoj dugoj istoriji iz svojih fabrika izvesti motor koji će nositi dobro poznati Aston emblem. Ova auto kuća odlučila je da nagradi svoje potrošače i da predstavi prvi motor koji će zadovoljiti sve vozačke potrebe motordžija.

Pošto je Aston Martin kompanija neiskusna kada je kreiranje motora u pitanju, ona se udružila sa Brough Superio kompanijom koja je u tome i te kako iskusna i koja je proizvela ogroman broj „old-school“ motora.

Uzbudljiva vest je nedavno stigla iz Aston Martina i otkriveno je da će se u Milanu, na predstojećoj EICMA izložbi motora, predstaviti novi dvotočkaš i da ćemo tada saznati sve detalje vezane za njega.

Pošto se Aston Martin udružio sa Brough Superio kompanijom, pretpostavljamo da će predstavljeni motor biti u čoper stilu i da će doneti starinski izgled motora koji će biti spojen sa modernom tehnologijom, ali i simboilma koji obeležavaju Aston Martin.

Verujemo da će to biti motor ograničenog izdanja i da ga se kupci neće lako dokopati, ali ostaje da sačekamo sajam u Milanu i da vidimo kako će izgledati prvi Aston Martin motor u istoriji.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group