Aprilia Caponord 1200 u Rimu

Motodays koji se ovih dana održava u italijanskoj prestonici ne može se nažalost pohvaliti spektakularnim premijerama. Tamo su uglavnom otkrivene neke nove verzije skutera i brdo novih customa koje na Motodaysu izlažu brojni tuneri.

Uprkos tome ovaj salon itekako je interesantan i stoga ga Italijani rado posećuju. Kako to obično biva, na talijanskim salonima najzastupljeniji su nekako upravo italijanski moto brendovi. Među njima je i Aprilia koja je Motodays iskoristila za dodatnu promociju svog noviteta Caponord 1200 kojeg smo videli lani u Milanu…

Piaggiov štand na salonu u Rimu uvek je pun znatiželjnika. Za to su zaslužni novi Moto Guzzi California 1400, Vespa 946, Aprilia RSV4 Factory ABS, ali i novi Caponord 1200. Ovaj motocikl već smo imali prilike da vidimo na EICMA salonu u Milanu prošle godine, a danas vam donosimo bogatu galeriju fotografija ovog mešanca Dorsodura i Aprilijinog superbikea.

Novi Caponord 1200 u principu je udobnija i interesantnija verzija Dorsodura 1200 na kojem je i zasnovan. Polu-aktivno vešanje, novo sedište i drugačija konfiguracija vozaču osiguravaju zabavniju i udobniju vožnju, ono za čime teže svi koji vole da putuju na svom dvotočkašu.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group