Aellambler – Zlatni Ducati vaših snova

Ducati Scrambler je dobio rimejk koji će se svideti svim motordžijama...

Scrambler je jedan od najpopularnijih modela Ducati kompanije i zbog toga on ima i dosta unikatnih verzija koje su vrlo popularne i tražene. Ovoga puta vam predstavljamo specijalnu zlatnu verziju Scramblera koji će vas očarati i koji će probuditi u vama trkački duh.

Masaharu San je kreator novog motora koji dolazi iz Japana i koji je Scrambler pretvorio u Aellamber koji vraća stari odlschool dizajn u moderan svet. Ovaj motor je kreiran da se vozi samo na trkačkoj stazi i to je razlog zbog kojih ovaj dvotočkaš nema farove, štop svetla i drugu standardnu moto opremu.

Telo motora je napravljeno pomoću 3D tehnologije i napravljeno je od izdržljivih i laganih materijala, a Masaharu je za kraj dodao i zlatni detalj, pa je čitavo telo obložio 24-karatnim zlatom, što je dalo luksuzni pečat ovom motoru.

Međutim, iako je motor starog duha, Masahara je zadržao moderne komponente koje čine da on bude brži,stabilniji i sigurniji. L twin motor nema elektronsko ubrizgavanje goriva, već poseduje dva kaburatora od 39 mm. Tu su takođei ABS sistemi, kao i kontrola proklizavanja, tako da će vozači moći sigurno da se osećaju dok budu postizali maksimalne brzine.

Nažalost, ovaj motor je unikat i ne postoji ni jedan sličan njemu, pa je to razlog zbog čega on još uvek nema cenu. Masahara tvrdi da će ovaj motor biti na prodaju, ali još uvek ne znamo kada će se to desiti.

Foto: Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group