2020 Combat Wraith – motor napravljen od vojnog aluminijuma

Više slika

Više slika

Upoznajte 2020 Combat Wraith, američki motocikl koji je unikatno izrađen i koji košta 155 000 dolara.

Da, dobro ste pročitali! Za taj novac možete sebi kupiti Porsche Cayman GT4 ili kupiti neki drugi supermotor i ostaviti još 100.000 sa strane. Međutim, postoji puno razloga zbog kojih Combat Wraith opravdava svoju cenu, a unikatnost i retkost su neki od njih.

Napravljen u Alabami, jedinstveni motocikl izrađen je u potpunosti „od čvrstih ploča i greda aluminijuma vojne klase“, a pokreće ga 2163ccm Vedge motor koji proizvodi 145 KS. To je dovoljno da motocikl dobije maksimalnu brzinu od preko 250 km/h.

Sam dizjan motora je teško opisati, jer je on nešto što nikada pre nismo videli. Sav svetlucav zbog aluminijuma od kojeg je izgrađen, deluje kao da je došao iz budućnosti, a jasno pokazuje vojni uticaj koji ga je napravio i pokazuje da je snažan, brz i otporan na sve.

On nije kreiran da bi bio udoban i da bi sa njim obišli svet, već da vam pruži pravo moto zadovoljstvo i da vam pruži osećaj koji nikada nećete zaboraviti.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group