HG Motorsports Lamborghini Huracan

Huracan je pravi superautomobil, pravi Lamborghini. Nizak, širok, jak, brz i odlično izgleda. Ali mu fali jedan detalj, a to je što ne izgleda "nenormalno", što je uvek bio slučaj kod Lamborghinija...

 

Bez brige, ovaj model je nešto što će vam zadržati pogled. Kreće se na felnama iz Classic serije Satin Bronze HRE 305M, a tu je dupla trkačka linija, koja se odlično uklopila. 

Sigurni smo da bi se bez problema istakao među drugim Huracan modelima, a i među drugim superautomobilima. "Stealth" izgled koji su želeli da postignu i nije bio težak zadatak, pošto se to lako postiže sa crnim Lamborghinijima. 

Kao podsetnik, Huracan dolazi sa 5.2 V10 motorom, sposoban je da izbaci 610ks i 560Nm obrtnog momenta. Ovo znači da će vas od 0 do 100km/h dovesti za samo 3,2 sekunde, a možete da se krećete brzinama do 325km/h. 

Nije u pitanju igračka, nego ozbiljna mašina koju ne treba shvatati olako. Činjenica da dolazi sa pogonom na sva 4 točka će pomoći onima koji nisu iskusni u upravljanju superautomobilima sa RWD pogonom. Sa odnosom od 2,33kg na 1ks, Huracan je jedan od automobila sa kojima vam je zabava zagarantovana. 

O.R.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group