Druga generacija najboljeg kineskog terenca

Haval H6 predstavlja najbolje terensko vozilo iz Kine, a upravo je dobio potpuno novi model koji će biti predstavljen na aprilskom sajmu automobila u Šangaju...

U drugoj generaciji, Haval H6 će biti dostupan sa novim benzinskim motorom zapremine 1,3 litra i identičnim dvolitarskim turbo benzincem, u modelima vrhunskog nivoa serije. Obe jedinice će biti opremljene sedmostepenim menjačem duplog kvačila marke Getrag. Novi H6 takođe ima kraće međuosovinsko rastojanje od postojećeg modela, ali je za 40 mm širi.

Zajedno sa usvajanjem novog motora, poboljšani H6 kompanije koja važi za novo kinesko čudo, uključuje veoma pametno dizajniranu karoseriju. Prednji deo je transformisan kompletom Audi Q5-esque farova, velikom maskom hladnjaka, sa horizontalnim hromiranim oplatama i novim okruglim maglenkama. Zadnji kraj automobila takođe poseduje značajne promene za razliku od trenutnog modela i preuzima sve pogodnosti različitih štop svetala, mnogo prefinjenijih linija gepeka, ali i potpuno jedinstveno oblikovanih izduvnih grana.

Enterijer putničke kabine poseduje značajne promene koje ga i dalje udaljavaju od sadašnje serije i sastoji se od potpuno digitalne kontrolne table sa informativno zabavnim sistemom koji dolazi sa dvanaestoinčnim monitorom. Mnogi elementi u enterijeru poseduju ugaoni izgled, dok sama kontrolna tabla usmereno cilja direktno ka vozaču, kako bi popravila čitavo vozačko iskustvo.

Komentarišući automobil, direktor dizajna kompanije Haval, Pijer Lacerak, izjavio je da novi H6 kompanije deluje kao veoma važno vozilo za sve njih. Automobil je postao veoma uspešan proizvod kineskog brenda i njegova zamena je uvek veoma težak zadatak. Kao najbolje prodavano vozilo, veoma je važno da svi njihovi kupci ostanu prioritet broj jedan tokom razvoja i planiranja nove generacije H6 modela.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group