Tiguan

2017 Tiguan

VW je konačno predstavio svoju novu generaciju modela Tiguan, prvog SUV modela ove grupe koji će se baziratu na MQB platformi...

 

Druga generacija Tiguana dolazi u segment gde je konkurencija veoma jaka, sa rivalima kao što su Honda CR-V, Toyota RAV4 i Mazda CX-5, sa većim i prostranijim oblikom, ali manjom težinom zbog nove osnove. Tu je i oštriji, zreliji izgled, koji sada ima premijum notu unutra i napolju, što je veliki plus. 

Lakši je 50kg od odlazećeg modela, a duži je 60mm, 30mm širi i 33mm niži, sa osnovom koja je 77mm produžena, pa je sada 2681mm. 

Tiguan

Novi Tiguan je sinonim slobode i avanturizma na svim putevima. Zahvaljujući specijalno prilagođenom prednjem delu, bez muke je moguće savladavanje velikih pregibnih uglova – a zaštita donjeg dela motora je usavršena.  Svojim zadnjim delom pažnju privlači i markantno oblikovana zadnja svetlosna grupa. Opcioni električni panoramski klizni krov,  izaziva osećaj kao da se vozite u kabrioletu.  A ukoliko vam je sunca previše, tu je integrisana električna roletna koja obezbeđuje idealnu zaštitu od sunca i vreline. Unutrašnja oprema novog Tiguan-a pokazuje da su korišćeni kvalitetni materijali, a moderan dizajn i vosoka funkciopnalnost  će od svakog putovanja napraviti novi doživljaj. Tiguan Vam nudi dobar ugođaj vožnje sa svojim motorima i menjačima -  TSI, TDI i DSG. Zajedno sa sistemom start-stop i obnovom energije kočenja putem rekuperacije u novom Tiguanu sa BlueMotion tehnologijom putujete uz nisku emisiju CO2  i štedite gorivo. Tiguan je opremljen sistemom za prepoznavanje umora vozača, Bi-Xenon farovima, opcionom kontrolom dugog svetla "Dynamic Light Assist", a tu su još i park assist, elektronska podešavanja i još mnogo toga.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group