2015 Sharan

VW je predstavio nove informacije i fotografije osveženog Sharan modela, koji dolazi u Evropu u julu...

 

Ponuda motora obuhvata jedinice po Euro 6 standardu koji su efikasniji i do 14,3% od prethodnika. U ponudi je 5 motora, dva benzinca i tri dizela sa snagom od 113ks do 217ks. 

TSI motori su 150PS 1.4 i 220PS 2.0. Kod slabijeg motora potrošnja je u proseku oko 6,4 litara na 100km, kada je uparen sa standardnim manuelnim prenosom. 

TDI motori su 113ks 1.6, 148ks 2.0 i 181ks 2.0. U kombinaciji sa šestostepenim manuelnim prenosom motori sa 113ks i 148ks imaju prosečnu potrošnju od 5 litara na 100km. 

Svi motori osim najslabijeg dizela mogu da se naruče i u kombinaciji sa šestostepenim DSG prenosom, sa duplim kvačilom, koji sada nudi nove funkcije da bi se dobila dodatna ušteda goriva. DSG je standard na 220PS motoru. Sharan takođe možete da poručite uz 4Motion pogon na sva četiri točka. 

Osveženi Sharan dolazi i sa drugom generacijom modularnog infotainment sistema koji dolazi sa MirrorLink, apple Car Play i Android Auto opcijama. 

Kada krene u prodaju VW će ponuditi i dva ekskluzivna modela, Sharan Ocean i Sharan Beach, koji će biti obojeni u dve nove boje: Hudson Bay Blue i Crimson Red. Unapređenja eksterijera obuhvataju Jakarta 16oinčne felne i srebrne pak tregere, a tu je i ACC sistem, Lane Assist, Blind Spot Monitor plus Rear Traffic Alert i Park Assist.

Unapređenja enterijera obuhvataju specijalno dizajnirana sedišta koja sada imaju šavove u boji eksterijera, novi multifunkcionalni volan, električna vrata, automatsku klimu...

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group