Avensis

2015 Avensis

Toyota je lansirala novu verziju Avensisa i objavila novu galeriju fotografija...

 

Novi Avensis je redizajniran prema novom dizajn pravcu ove kompanije, pa je sada srodna po dizajnu sa novim Aurisom i Aygo modelima. Osveženje obuhvata nova svetla i napred i nazad, dizajn točkova, branike, kao i redizajnirane bokove kako bi Avensis dobio drugačiji, moderniji izgled iz svih uglova. 

Motori su unapređeni, a dodata su i dva nova modela iz BMW-a, koji će zameniti stari 2.0 i 2.2 D-4D primerke. Manji 1.6 dolazi sa 110ks i 270Nm obrtnog momenta, dok veći 2.0 dolazi sa 141ks i 320Nm. 

Unapređeni Avensis takođe nudi sijaset sigurnosnih sistema pod imenom Safery Sense, koji obuhvata između ostalogi  Pre-Collision sistem, kao i lane-departure upozorenje. 

Cene kreću od 17 765 funti za manuleni benzinac 1.8 VVT-I model na britanskom tržištu, dok je novi 1.6 D-4D 18 850 funti. 

 

Avensis

Novi Avensis je uglađen, atletski i aerodinamičan. I Wagon i Sedan imaju stav koji uliva poverenje, savršeno spojen sa zaobljenim dinamičnim linijama koje stvaraju tečnu siluetu. Spoljašne dimenzije garantuju odličnu upravljivost, dok uzbudljiv, atraktivan stil, dominantni lukovi točkova i otmena prednja maska doprinose vašem užitku u vožnji.

Enterijer je urađen od glatkih i hromiranih materijala. Avensis poseduje ECO ekran koji pokazuje koliko ekološki efikasno vozite, a sa verzijama sa ručnim menjačem, novi Avensis ima pokazivač prebacivanja brzina, koji savetuje vozača u pogledu stepena prenosa.

Automobil dolazi sa 6 različitih vrsta motora : 1.6, 1.8, i 2.0 Valvematic, kao i 2.0 D-4D, 2.2 D-4D i 2.2 D-CAT.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group