SX4 Crossover

2013 SX4 Crossover

Kompanija Suzki, predstavila je svoj novi model SX4 Crossover u Švajcarskoj. Ovakva informacija ne treba da čudi, jer se proizvodnja, zasnovana na S-Cross konceptu, odvija upravo onako kako je menadžment zamislio.

SX4 Crossover je znatno veći, u poređenju sa prethodnim modelima iz iste serije. Ovo znači da je kompanija Suzuki naučila vrednu lekciju iz prošle godine, i da je odlučila da odgovori zahtevima kupaca iz Evrope, pomerajući svoj SX4 u znatno veći C segment proizvodnje.

Novi model, ponudiće znatno veći prostor za putnike i prtljag, znatno manju potrošnju goriva, kao i jedan od najmanjih nivoa emisije CO2 u svom segmentu. Ispod haube, planiran je 1.6 litarski motor, benzinski i dizel, koji je povezan sa ručnim menjačem sa 5 brzina, odnosno 6 brzina. CVT menjač takođe dolazi kao opcija paketa, modela SX4 Crossover. 

SX4 Crossover

SX4 inteligentno kombinuje brza, svakodnevna putovanja sa dinamičnim i zahtevnim izletima u prirodu.
Dizajniran s ciljem stapanja najboljih elemenata različitih klasa automobila u jedno jedinstveno vozilo, otvara vam se nova dimenzija druženja s vozilom, uz naglašeno dobru vidljivost i izrazitu laganu povoznost.

Urbani model SX4 odražava smisao gradskog života: savršeno se prilagođava gustom saobraćaju, a istovremeno se karakterom i preglednošću izdvaja iz mase. Suzuki SX4, osim što nudi pogon na svim točkovima, pruža dinamične performanse kojima se izdvaja od konkurencije. Ovim automobilom, sportskog i kompaktnog izgleda, upravljate izuzetno lagano i precizno.

Moderan i-AWD predstavlja elektronski upravljan, inteligentni pogon na sva 4 točka, razvijen na temeljima poznate Suzukijeve 4x4 tehnologije, koja u mnogome olakšava svakodnevnu vožnju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group