Splash

Splash

Novi Suzukijev mini monovolumen zove se Splash. Nudi sve što je potrebno jednoj urbanoj porodici - dopadljiv izgled, praktičnu unutrašnjost, ekonomične performanse, dobre vozne karakteristike i više mesta.

Splash se svojim dimenzijama (3,71 dug, 1,68 širok, 1,59 visok) dobro uklapa u zahteve modernog životnog stila, spreman na gradsku gužvu ali i na beg u udaljenije, mirnije krajeve ne umanjujući udobnost putnicima i na dužoj vožnji. Unutrašnjost je dizajnirana praktično i logično. Povišeni položaj sedišta omogućuje dobru preglednost i olakšan ulazak u vozilo. Prostrana unutrašnjost usklađena je sa sportskom platformom, tako da Splash čini vrlo zanimljivim i zabavnim vozilom.

Na izbor su ponuđena tri moderna i štedljiva motora: dva benzinca - jednolitarski sa 68 KS, 1,2 sa 94 KS i dizel sa direktnim common-rail ubrizgavanjem zapremine 1,25 litara i 75 KS. Kao i kod drugih Suzukijevih modela u ponudi je manuelni petostepeni menjač kao i automatski menjač.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group