Kizashi

Kizashi

Kizashi“ je japanski izraz za „znak velikih stvari koje dolaze“. Ime novog Suzuki automobila najavljuje veliki korak proizvođača i ulazak u D-segment vozila. Suzuki Motor Korporacija, do sada veoma poznata po vrhunskim motociklima, kompaktnim automobilima i odličnim terencima, je sada prihvatila izazov segmenta limuzina. Razvoj koncepta „Kizashi“ kroz tri prototipa i njegovo testiranje u najzahtevnijim uslovima vožnje doprineli su da serijski model poseduje ultimativne karakteristike.

Sportski izgled spoljašnjosti i prefinjena elegancija unutrašnjosti vozila je kombinacija namenjena savremenim i aktivnim ljudima koji od automobila zahtevaju maksimum. Performanse Kizashi-ja su rezultat testiranja i podešavanja njegovih komponenti u najrazličitijim vremenskim i putnim uslovima širom sveta.

Nivo buke i vibracija u ovom vozilu su svedeni na minimum zahvaljujući izuzetno čvrstoj karoseriji, optimalnoj aerodinamici, efikasnom oslanjanju i sistemu prigušivanja zvuka rada motora i i-AWD sistema. Materijali koji absorbuju i izoluju zvuk su korišćeni od samog starta razvoja ovog modela. Aktivna bezbednost je na izuzetno visokom nivou dok je pasivna bezbednost unapređena najnovijim Suzuki T.E.C.T. konceptom bezbednosti.

Kizashi uspešno budi emocionalne reakcije ljudi ali je i u tehničkom smislu najuspešniji Suzuki: savršen dizajn, vrhunske performanse, ekonomičnost i ekologija u fokusu njegovi su atributi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group