Alto

U protekle 3 decenije prodato je preko 10 miliona vozila Suzuki Alto. Kakav je novi Alto? Novi Alto obistinjuje želju onih koji sa što manje novca žele da dobiju mnogo. Evropski pristup dizajnu i bezkompromisna ponuda praktičnosti, bezbednosti, brzine i upotrebljivosti. Iznenađujuća upravljivost i lakoća korišćenja su ono što Alto čine idealnim gradskim pratiocem.

Na tržištu automobila su sve više popularna manja vozila, posebno ona koja su ekološki prihvatljiva. Suzuki je krajnje odgovorna korporacija kada su u pitanju iskorišćavanje neobnovljivih izvora energije i zaštita čovekove okoline. Najnoviji kompaktni Suzuki, Alto, sa motorom koji zadovoljava standard Euro5, prosečno troši 4,4 l benzina i pritom emituje ugljen-dioksid od svega 103 g/km. Novi Alto najbolje reflektuje nenadmašno znanje i iskustvo Suzuki Motor Korporacije u proizvodnji malih automobila.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group