Yeti

Yeti

Kompanija Škoda, kada je konstruisala model Yeti, imala je potrebe kupca na prvom mestu. Model poseduje i benzinske i dizel varijante motora. Benzinski motori su moderni i štedljivi agregati velike snage. Motori 1,2 TSI/77 kW i 1,4 TSI/90 kW idu uz pogon na prednjim točkovima a za verzije 4x4 namenjen je motor 1,8 TSI/112 ili 118 kW. Dizel motori koriste sistem ubrizgavanja visokog pritiska common-rail i opremljeni su filterom za čvrste čestice. Motori 2,0 TDI CR DPF/103 kW ili 125 kW se isporučuju u kombinaciji sa pogonom 4x4, dvolitarski motor snage  81 kW je u ponudi za obe verzije.

Osvetljenje Yeti-a je urađeno veoma kvalitetno. Bi-ksenonski farovi sa zakretanjem odlikuju se odličnim karakteristikama. Mogu da osvetle krivinu kroz koju prolazite.Dnevna svetla i maglenke su kov Jetija smeštena u posebnom faru.Sa asistentom za parkiranje možete lako parkirati na mestima koja su duža od Vašeg Yeti-a samo. Posebna pažnja usmerena je ka bezbednosti putnika.Model Škoda Yeti odlično je konstruisan kako po pitanju zaštite odraslih i dece unutra, tako i pešaka spolja. Na teškim testovima Euro NCAP dobio je pet zvezdica.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group