Fabia RS

Fabia RS

Škoda Fabia predstavlja pravi sportski automobil, skrojen po meri svakog kupca. Fabia RS je kompaktno vozilo sa robusnim prednjim branikom. Masku hladnjaka sa hromiranim ramom krasi amblem RS. Upečatljiv detalj je otvor za dovod vazduha u koji podseća na pčelinje saće. Na atraktivnosti će doprineti i različita boja krova koju možete birati : bela, srebrna ili crna. Retrovizori su uvek crne boje. Različita boja krova je namenjena samo za model hatchback.Vozilo postoji i u kombi verziji.

Halogeni farovi koji se okreću i dnevnim svetlom omogućavaju veoma kvalitetno osvetljavanje puta. Prednji farovi se na osnovu brzine i ugla okretanja volana, podešavaju u optimalan položaj da bi krivina bila bolje osveteljena. Sportska prednja sedišta u vozilu Fabia RS su specijalno napravljena u stilu trkačkih automobila. Multifunkcionalni trokraki kožni volan omogućava kontrolu radija,telefonu, i eventualno menjanje brzina automatskog menjača DSG. Automatski sedmostepeni menjač DSG vozila Fabia RS omogućava brzo menjanje brzine bez gubitna snage i nužde da se skloni noga sa gasa.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group