Fabia Combi RS

Fabia Combi RS

Kompanija Škoda sa svojim modelom Fabia Combi RS, želela je da izađe u susret  sve većoj tražnji kupaca na auto tržištu. O Svakom detalju kompanija je vodila posebnu pažnju.  Halogeni farovi koji se okreću i dnevnim svetlom omogućavaju veoma kvalitetno osvetljavanje puta. Prednji farovi se na osnovu brzine i ugla okretanja volana, podešavaju u optimalan položaj da bi krivina bila bolje osveteljena. Automatske prskalice farova predstavljaju detalj koji doprinosi konforu ali i vidljivosti a samim tim i bezbednosti. 

SunSet su tonirana stakla u zadnjem delu vozila Fabia, štite putnike od sunca ali i od neželjenih pogleda.Krovni prozor sa elektro kontrolom , koji je moguće pomerati ili otvarati, učiniće vožnju u Fabia-i prijatnom svim putnicima. Bezbednost je uvek na prvom mestu u kompaniji Škoda. On je osigurana zahvaljujući  modernoj opremi. Vozilo može imati čak šest airbagova. Tu je i priprema za fiksiranje dečijeg sedišta sa sistemom Isofix na oba strane zednjeg sedišta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group