Fabia Combi

Fabia Combi

Model Fabia Combi kombinuje praktičnost i sigurnost. Ispod haube nalaze se motori koji su spoj snage, zadovoljstva u vožnji i štedljivosti. Dostupni su motori sa tri cilindra sa velikim obrtnim momentom i pri niskom broju obrtaja 1,2 MPI/44 kW i 51 kW, motor  sa   51 kW, a  može se naručiti i sa Green tec za štedljiviju vožnju i nižu emisiju CO2,  moderni motori sa četiri cilndra 1,2 TSI/63 kW i 77 kW  elastični i snažni, oba motora i u verziji Green tec, kao i vrhunski 1,4 TSI/132 kW izuzetne snage isporučuje se samo u varijantama RS. 

Trajno ugrađen uzdužni krovni nosač u crnoj ili crno-srebrnoj boji nije samo praktičan detalj već i naglašava liniju krova i siluetu vozila Fabia.

Fabia Combi spaja funkcionalnost i elegantni stil. Kabina se jasno razlikuje od ostalih delova vozila i čini se kao da je viša od ostatka vozila. Linije bokova optički produžavaju vozilo. To nebi bila ŠKODA ako nebi privlačan izgled spojila sa funkcionalnošću. U klasi malih kombi vozila teško ćete naći, koji nudi tako veliki prostor za putnike i njihov prtljag. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group