Fabia

Fabia

 Škoda Fabia predstavlja pravi gradski automobil, sa potrošnjom od 3.8 l/100 km i emisijom štetnih gasova : 99 g/km. Vozilo Fabia je spoj harmonije i emocije, elegancije i dinamike. Kada vlasnik vozila poželi privatnost, na raspolaganju mu je SunSet. SunSet su tonirana stakla u zadnjem delu vozila Fabia, koja štite putnike od sunca ali i od neželjenih pogleda.

Efikasno osvetljenje i čista stakla farova su ono što odlikuje vožnju u Fabia-i, a veoma atraktivan izgled i individualnost vozilu Fabia će dati krov u različitoj boji koja je u kontrastu sa ostatkom vozila.

Bezbednost u vožnji je osigurana zahvaljujući  modernoj opremi. Vozilo može imati čak šest airbagova: prednji airbag vozača i suvozača, boční airbag napred, airbagovi za glavu. Tu je i priprema za fiksiranje dečijeg sedišta sa sistemom Isofix na oba strane zednjeg sedišta. Sve ovo utiče na lakoću izbora, kada se o Škodi radi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group