Citigo

Citigo

Škoda Citigo predstavlja automobil po ukusu svakog vozača. Kod vozila Citigo logo ŠKODA je smešten na posebnom mestu  iznad maske hladnjaka , koja svojim oblikom naglašava njegovu poziciju i značaj. Posle mnogo godina, logo se izmešta iz maske hladnjaka i na taj način vozila dobijaju novo lice. Prednji farovi sa funkcijom dnevnog svetla produžavaju se na bokove vozila.  Citigo je okretan i odlično upravljiv automobil. Kada Vam uz to pomažu tri parking senzora u zadnjem braniku, onda je parkiranje igra.

Model poseduje benzinske motore sa tri cilindra 1,0 MPI/44 kW i 1,0 MPI/55 kW, koji su posebno pogodni za gradsku vožnju. Oba motora su u ponudi i u verziji Green tec, što znači još veća ušteda i niža emisija CO2. Iznenađujuća elastičnost i ubrzanje značajno utiču na bezbednost. Osim klasičnog mehaničkog menjača u ponudi je i automatizovani petostepeni menjač.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group