Ibiza 3 vrata

Ibiza SportCoupe 3 vrata

Nova Seat Ibiza je više od sportskog automobila sa troja vrata. Ona je predstavnik potpuno novog načina razmišljanja kompanije Seat. Inovativnog i dinamičnog dizajna, skrojena je po meri svih vozača koji veoma cene preciznost, dizajn i sportski duh.

U ponudi su pet benzinskih motora: 1.2-litarski sa 70 i 105 KS, 1.4-litarski sa 85 KS i 1.4-litarski TSI sa 150 i 180 KS i menjačem sa dvostrukom spojnicom DSG. Ukoliko preferirate dizel motor, na raspolaganju su dva agregata – 1.2-litarski TDI sa 75 KS i snažni i poletni 1.6-litarski TDI motora sa 105 KS, oba sa Common Rail direktnim ubrizgavanjem goriva.

Nova SEAT Ibiza postavlja standarde ne samo u pogledu dizajna. Ona važi i za jedno od najsigurnijih vozila u svojoj klasi. To je potvrđeno vrhunskim bodovanjem od 5 zvezdica za zaštitu putnika na kreš testu koji je izvršila prestižna evropska NCAP organizacija.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group