Twingo RS

Twingo RS

Renault Twingo je model sa karakterom, veoma privlačan sa svojim izražajnim  šarmom.  Zaljubićete su u njega, prvi put kad ga vidite. To je auto koji se prilagođava svim vašim ličnostima, čas ženstven, čas sportski.  

Energičan i posebno osmišljen za urbano okruženje, novi Twingo svojim kompaktnim dimenzijama čini čuda. Adut su mu i udobnost, modularnost i prostornost zahvaljujući brojnim dosetljivim pretincima te zapremina prtljažnika od 959 litara (sa sklopljenim sedištima). Živahno se probija kroz grad uz smanjen nivo buke i vibracija. Dinamičan je i siguran na svim tipovima puta i poštuje okolinu. Dostupan u benzinskim i dizel verzijama, novi Twingo nudi motore sa oznakom Eco2 (emisije CO2 niže ili jednake 120 g/km) za potrošnju pod nadzorom.

Novi Twingo vam osigurava dinamičnu i preciznu vožnju. Užitak u vožnji je zagarantovan! Verzije Twinga koje nose oznaku Eco² imaju emisiju CO2 manju od 120 g/km te su delom izrađene od obnovljivih materijala i reciklirane plastike. Twingo se proizvodi u fabrici u Novom Mestu (sertifikovana prema ISO 14001).

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group