Scenic

Scenic

Otmenost njihovih profila naglašena je hromom uzduž bočnih zaštitnih lajsni i novom paletom brižno oblikovanih naplataka. Preostaje vam samo još da odaberete nijansu boje, na primer plavu „majorelle“ ili granatno crvenu kako biste mu dali svoj pečat. Kod Scenic-a i izgled doprinosi savršenom putovanju.

Veliki krov s električnim upravljanjem napred garantuje izuzetnu osvetljenost putničkog prostora i nudi panoramski pogled na okolinu.

Model poseduje i poseban system za kontrolu pritiska u gumama. Ovaj sistem odmah obaveštava vozača ako se guma probuši ili ako padne pritisak u gumama i tako smanjuje opasnost od gubitka kontrole nad vozilom. Takođe poseduje i uređaj za programirano zadržavanje, koji se sastoji se od potpunog kompleta vazdušnih jastuka i detektora bočnih udaraca. Tehnologija Fix4Sure, proizišla iz Renaultove inovacije, osmišljena je za zaštitu od klizanja tela ispod sigurnosnog pojasa (kod čeonog sudara putnik može skliznuti ispod sigurnosnog pojasa). Sistem Fix4Sure čuva vašu udobnost i ujedno vam garantuje optimalnu sigurnost zbog posebnih izbočina u sedištu svakog mesta i niskog položaja kopči sigurnosnih pojaseva.

Da bi isao u korak sa najsavremenijim trendovima, francuski proizvođač opremio je model savremenom tehnologijom. Navigacioni sistem, razvijen u saradnji sa kompanijom TOMTOM, ima ugrađen 14,7 cm ekran, intuitivne tipke (navođenje, ažurne saobražajne informacije, upozorenja o radarima) kao i karticu SD koja omogućava jednostavne i česte nadogradnje.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group