Megane Kabriolet

Megane Kabriolet

Izuzetan dizajn ovog francuskog proizvođača je sada dostupan i u kabriolet izdanju, sa tvrdim krovom, tako da ćete pored njegovih visokih performansi moći da uživate i u njegovom izgledu. Njegova elegancija prisutna je u svakom najmanjem detalju: u hromiranim obrubima prostora za putnike i nosačima vetrobranskog stakla, krovu i retrovizorima u sjajnoj crnoj boji.

Automatski klima uređaj s odvojenim podešavanjem svakom putniku napred omogućuje da odabere temperaturu koja mu odgovara. Prednja sedišta kod modela se greju, a vozačevo sedište ima električna podešavanja koje se mogu sačuvati u memoriji. Sigurnosni pojasevi Megane-a opremljeni su zatezačem i ograničivačem zatezne sile kako bi se u slučaju sudara smanjila sila udarca i kako bi se telo najbolje zadržalo u sedištu. Megane poseduje sistem za kontrolu pritiska u gumama, ovaj sistem odmah upozorava vozača u slučaju pucanja gume ili promene pritiska u gumama kako bi se sprečila bilo kakva opasnost od gubitka kontrole nad vozilom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group