Megane 5 Vrata

Megane 2015

Novi stil koji je primetan na modelima Renault Talisman i Espace se očigledno preneo i na Megane...

 

Novi model ima prednji i zadnji deo skoro u potpunosti prenet sa pomenutih modela, a tu je i skoro identičan enterijer. 

U pitanju je iznenađujuće očekivan dizajn od strane Renaulta, kompanije koja do sada nije imala prepoznatljive linije svojih modela. Setite se Megane iz 2012. godine i njegovog zadnje dela i koliko je bio drugačiji od Lagune iz tog perioda, a opet je bilo jasno da pripadaju istom proizvođaču. 

Renault je bio jedna od poslednjih kompanija čija ponuda nije bila gomila kopija istog dizajna, koji je uvećan, ili smanjen...

Novi Megane je ozbiljniji i direktniji automobil nego ikada do sada. Agresivni prednji i oštar zadnji deo, pomažu da zaobljena sredina ne upada u oči i tako donese više prostora putnicima, bez uticaja na estetiku. 

Megane 5 Vrata

Renault Megane sa 5 vrata ima snažan karakter, primetan već na prvi pogled. Nov oblik prednjeg kraja zavodi dizajnom jasnih linija. Svetla su oblikom usklađena sa zaobljenošću karoserije i nude potpun dizajnerski svetlosni potpis, istinski znak posebnosti. Hromirani i crno lakirani dodaci naglašavaju otmenost obrisa automobila i pozivaju u unutrašnjost.

Voziti Megane znači doživeti jedinstvene osećaje u kojima se dinamičnost spaja s kontrolom. Još efikasniju i snažniju, paletu motora dopunjuju dva motora Energy, dizel od 130 KS i benzinski (TCe 115) koji idealno spajaju uživanje u vožnji i bolju kontrolu potrošnje zahvaljujući tehnološkim inovacijama, nekima čak iz sveta Formule 1, na primer sistemu Start & Stop i obnavljanju kočne energije.

Automatski dvozonski klima uređaj nudi putnicima na prednjim sedištima toplotnu udobnost prema želji jer ima mogućnost odvojenog podešavanja temperature, a u ponudi je i veliki krovni prozor s električnim upravljanjem koji se otvara u prednjem delu nudi najveće osvetljenje putničkog prostora i panoramski pogled na okolinu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group