Latitude

Renault Latitude predstavlja luksuznu limuzinu sa kojom francuski proizvođač želi da parira svojim najvećim konkurentima. Latitude je prava limuzina visoke klase koja se nameće svojim izgledom i držanjem, kako spolja tako i iznutra. Njegov profinjeni prednji deo, fluidne i elegantne linije kao i široka ramena izražavaju svu snagu njegovih motora. Klimatizacija ima podešavanja za tri zone i automatski senzor za reciklažu u slučaju detekcije toksičnih materija. Mali detalj, ali vredan pomene je i masaža za vozača koja je ugrađena u sedište. Vozačevo sedište ima dve vrste masaže (stalna ili povremena) i dva intenziteta (blaga ili intenzivnija masaža).

Model poseduje izuzetnu sigurnosnu opremu. U kombinaciji sa sistemom protiv proklizavanja ASR i funkcijom kontrole pod-upravljanja CSV osigurava stabilnost vozila u teškim uslovima na putu. Latitude poboljšava pasivnu sigurnost sa sistemom vazdušnih jastuka: 2 prednja samoprilagodljiva vazdušna jastuka, 2 bočna vazdušna jastuka za zaštitu prsnog koša i karlice napred i 2 vazdušne zavese za zaštitu glave.

Galerija slika

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group